Development Newsletters

Release: 08-10-2018

  • Yeni Dışarda bırakma filtresi seçeneği ile tam olarak istediğiniz veriyi görün!
  • Rakiplerinizin hangi reklam formatlarını kullandıklarını öğrenin!
  • Zaman Çizelgesi bölümünde ihtiyacınız olan tüm grafikleri kaydedin!

Yeni Dışarda bırakma filtresi seçeneği ile tam olarak istediğiniz veriyi görün!

Artık raporunuzda görmek istemediğiniz markaları/endüstrileri/yayıncıları filtreleyebilir ve böylece gerçekten sizin için önemli noktalara odaklanabilirsiniz.

Belirli bir sektörü diğer tüm küçük işletmeleri dışarda tutarak analiz etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Rakiplerinizin hangi reklam formatlarını kullandıklarını öğrenin!


Bu seçenek ile Post Buy görüntüleme ile artık seçtiğiniz bir markanın kullandığı reklam çeşitlerini görebilirsiniz. Dahası, tüm formatların görüntülenebilirlik istatistiklerine ulaşabilirsiniz.

Bizim tanımladığımız ayarlar, Billboard, Double Billboard ve Wideboard (tüm seçenekleri görmek için Ayarlar’a tıklayınız) gibi en popüler reklam formatlarını kapsıyor. Sistemimiz sadece standart boyuttaki reklamları (Billboard 750x100px) değil, benzer boyutlara sahip reklamları (Billboard 760x100px) da algılar fakat hepsi bu değil! İstediğiniz reklam format boyutlarını Ekle sekmesinden kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Zaman Çizelgesi bölümünde ihtiyacınız olan tüm grafikleri kaydedin!

Yeni geliştirilen bölümümüz olan Kontrol Paneli, tüm önemli grafikleri Zaman Çizelgesi görünümünden (10 tabloya kadar) kaydetmenizi sağlar.

Kaydedildikten sonra yeni kaydedilen grafiğin zaman aralığının sabit kalmasını (ve her zaman aynı verileri göstermesini) isteyip istemediğinize karar verin veya oransal olarak güncelleyin. (yani her zaman son ay / son iki haftadaki verileri sunun vb.).


adreal filters